DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ: Pozor, na eshopu máme problém s akcí 2+1, svítí i na místech, kde platit nemá. Omlouváme se všem zákazníkům za vzniklé nepohodlí, na nápravě intenzivně pracujeme.

Low carb keto CINI-MINIS

low_carb_keto_cini_minis

 

Low carb keto CINI-MINIS

  • Od 3. fáze
  • 20 minut
  • 4 porce
  • velmi snadné
  • MyKETO tým

Hledáte inspiraci na snídani ve čtvrté fázi MyKETO dietních plánů? Tady je, CINI-MINIS bez lepku a bez cukru, přitom krásně slaďoučké, pro nastartování dne. Recept je tak jednoduchý, že ho zvládnou i děti.

  • Ingredience na těsto:
Mandlová mouka 100 g
Kokosová mouka 30 g
Voda 3 PL
Zlaté lněné semínka (rozemleté na mouku) 1 PL
Kokosový olej pokojové teploty 1 PL
Glukomannan (Konjac) ½ ČL
Čekankový sirup 2 PL
Skořice 1 vrchovatá ČL

 

  • Ingredience na skořicovou posypku:
Erythritol 1 PL
Skořice 1 ČL

 

  • Postup: 
  1. Troubu rozpalte na 170 °C.
  2. V misce smíchejte mletá lněná semínka se studenou vodu a vytvořte kaši, přidejte kokosový olej, čekankový sirup, a všechny suché ingredience.
  3. Rukama vypracujte hladké těsto, které rozválejte na tenký plát mezi dvěma pečícími papíry.
  4. Rádlem nebo kráječem na pizzu rozkrájejte těsto na malé čtverečky, které od sebe neoddělujte.
  5. Papír i s těstem přeneste na pečící plech.
  6. Na těsto ještě před pečením nasypte skořici smíchanou erythritolem, můžete lehce dlaní vtlačit do těsta a dejte péct na cca 8-10 minut. Délka pečení závisí na síle těsta.
  7. CINI-MINIS by měly mít zlatavou barvu.
  8. Upečené CINI-MINIS nechte vychladnout, nalámejte na čtverečky a uložte do vzduchotěsné nádoby.