Low carb keto mandlové buchtičky s krémem
- Od 3. fáze
- 30 minut
- 2 porce
- jednoduché
- MyKETO tým
Dnes máme pro vás chutný recept, se kterým nic nezkazíte! Naopak, tato dobrota vaši ketózu přímo podpoří a vy se tak budete moci těšit z lahodné chuti a zároveň se nebát o přibratá kila. Buchtičky nejsou náročné na přípravu a celý recept vám nezabere více než 30 minut a hodí se již od 3. fáze hubnutí.
- Ingredience na buchtičky:
Mozzarella | 1 ks |
Vejce | 4 ks |
Mandlová mouka MykETO | 4 lžíce |
Erythritol MyKETO | 2 lžíce |
Prášek do pečiva bez fosfátů | 1 ks |
- Ingredience na krém:
MyKETO pudink s příchutí bílé čokolády (nebo jinou příchuť) | 2 porce |
- Postup:
- Všechny ingredience na buchtičky rozmixujeme a pečeme na pečičím papíře v předem vyhřáté troubě na 180°C do zlatova.
- Po upečení necháme lehce vychladnout a nakrájíme na kostičky.
- Připravíme MyKETO pudink podle návodu.
- Buchtičky přelijeme krémem a podáváme ještě teplé, nebo studené jako dezert.