Low carb keto proteinové lívance s jahodami
- od 1. fáze
- 15 minut
- 5 - 6 porcí
- jednoduché
- výživová poradkyně Veronika Poskočilová, Výživový institut Praha 4 Budějovická
Připravte si ty nejlepší proteinové lívance snadno a rychle! Díky proteinové směsi od MyKETO budou plné bílkovin a vitamínů. Skvěle se budou hodit při keto dietě i v rámci nízkosacharidového, low carb stravování. Na závěr je ozdobte jahodami se zakysanou smetanou (tu doporučujeme až od 3. fáze) a pak už si jen vychutnejte skvělou chuť!
- Ingredience:
MyKETO Palačinka jahodová | 1 porce |
Voda | dle návodu |
Plnotučný tvaroh nebo zakysaná smetana (od 3. fáze keto diety) | 1 ks |
Jahody | |
Erythritol MyKETO | cca 1 lžíce |
- Postup:
- Připravte těsto na palačinku dle návodu na obale.
- Nalijte do lívanečníku s malým množstvím oleje a opečte po obou stranách.
- Mezitím si připravte jahodový rozvar, jahody nakrájejte, dejte do kastrolu s trochou erythritolu, vařte cca 10 minut, přidejte citrónovou šťávu a odstavte.
- Na lívance dejte tvaroh nebo zakysanou smetanu a ozdobte jahodovým rozvarem.
Přejeme dobrou chuť!