Domů Recepty MyKETO bramboráky a tzatziki

MyKETO bramboráky a tzatziki

Průměr: 4 (4 hlasy/ů)
30 min
2 porce
jednoduché

MyKETO tým 

Naše skvělé vysokoproteinové bramboráčky určitě znáte! Připravit si je můžete na mnoho způsobů, chutnat vám ale budou i samotné. Dnes jsme si pro vás připravili velmi chutný recept na bramboráčky se slaninkou a s tzatziki. Ochutnejte ještě dnes! 

Ingredience: 

Bramboráky:

MyKETO Proteinové bramboráčky 2 porce
Slanina 20 dkg
Jarní cibulka  

 

Tzatziki: 

Jogurt řeckého typu nebo zakysaná smetana 250 g
Na jemno nastrouhaná salátová okurka 1/2
Prolisovaný česnek  2 stroužky
Drobně nasekaná pažitka Dle chuti
Sůl a pepř Dle chuti

 

Postup: 

Anglickou slaninu nakrájíme na drobnější kostičky, jarní cubulku na kolečka a smícháme s předem připravenou směsí na MyKETo proteinové bramboráky (návod na krabičce - pouze smícháte s vodou).

Bramboráky smažíme na trošce kvalitního oleje.

Všechny igredience na tzatziki smícháme a necháme alespoň hodinku uležet v lednici (okurku předem vymačkejte).

TIP:  Vymačkanou šťávu z okurky použijte na přípravu lahodné domácí okurkové limonády.