DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ: Pozor, na eshopu máme problém s akcí 2+1, svítí i na místech, kde platit nemá. Omlouváme se všem zákazníkům za vzniklé nepohodlí, na nápravě intenzivně pracujeme.

MyKETO low carb kuřecí wrap

 
 
 
 

Máme pro vás recept na skutečnou dobrotu, proteinový MyKETO wrap, neuvěřitelně si pochutnáte!

  • Ingredience: 
MyKETO proteinová omeleta sýrová/zeleninová/žampionová (my jsme použili žampionovou) 1 porce
Pečené nebo dušené kuřecí maso, nakrájené na kousky  hrst 
Plátkový sýr/lze použít i strouhaný sýr nebo sýr s modrou plísní 4 plátky či úměrné množství
Jarní cibulka 2 ks 
Rukola dle chuti
Červená čekanka, salát little gem apod.  dle chuti 
Cherry rajčátka nakrájená na plátky 4 - 6 ks 
Chilli papričky  dle chuti

 

  • DIP: 
Majonéza 1/2 PL
Zakysaná smetana  1/2 PL
Kečup bez cukru (nebo rajčatový protlak) 1 ČL 
Růžová himalájská sůl a čerstvě mletý pepř dle chuti
Sušený česnek dle chuti

 

  • Postup: 
  1. Podle návodu na obalu si připravíme těsto na proteinovou omeletu MyKETO, které necháme cca 3 - 5 minut odstát.
  2. Mezitím si nakrájíme všechny suroviny na malé kousky nebo plátky a připravíme si dip. Všechny ingredience na dip smícháme do hladké omáčky. 
  3. Na menší pánev dáme malé množství olivového oleje nebo přepuštěného másla. Směs na omeletu rozdělíme na 2 poloviny. Omelety potřebujeme mít tenké. Podle návodu osmažíme omeletu z obou stran. Přendáme na talíř a na ještě horkou omeletu dáme plátkový nebo strouhaný sýr, který se teplem mírně rozteče, předem připravené kuřecí maso a zeleninu. Na zeleninu přidáme dip, cca ½ polévkové lžíce na každý wrap.
  4. Nakonec vše zarolujeme do wrapu.  Stejný postup opakujeme u druhé omelety. 
  5. Ozdobíme zeleninou a podáváme. 

Přejeme dobrou chuť! 

TIP: místo kuřecího masa můžete příště zkusit trhané hovězí maso nebo uzené restované tofu nakrájené na tenké plátky.