Velikonoční košíčky MyKETO v low carb stylu
- Od 4. fáze
- 40 min
- 2 porce
- jednoduché
- Veronika Poskočilová, výživová poradkyně, Výživový institut, Praha 4.
Inspirujte se naším videoreceptem a připravte si čokoládovou velikonoční dobrotu plněnou lahodným MyKETO proteinovým pudingem bílá čokoláda.
- Ingredience:
MyKETO proteinový puding bílá čokoláda | 2 porce |
Min. 75% čokoláda | 1/2 tabulky |
Smetana na šlehání (příp. ghí máslo nebo kokosové máslo) | dle potřeby |
Proteinové kakao/skořice/kakaové boby | dle chuti |
- Postup:
- Ve vodní lázni rozehřejeme na kostičky nalámanou čokoládu, přidáme trochu smetany na šlehání, příp. ghí nebo kokosového másla a důkladně rozmícháme.
- Připravíme si velikonoční formičky a rovnoměrně rozetřeme rozpuštěnou čokoládou, dáme ztuhnout do lednice min. na tři hodiny, můžeme nechat v lednici přes noc.
- Vyndáme z lednice, ztuhlou čokoládu opatrně vyjmeme z formiček a naplníme připraveným proteinovým pudingem MyKETO dle návodu na obale.
- Posypeme kakaem či skořicí dle naší chuti a podáváme.