Lívance s jahodovou LC marmeládou
- Od 3. fáze
- 10 minut
- 2 - 4 porce
- jednoduché
- Veronika Poskočilová, certifikovaný výživový poradce pro hubnutí, Výživový institut, Praha 4.
Připravte si lívance z mascarpone a proteinového koktejlu jahoda-vanilka. Pochutnejte si stejně jako my. Aby zážitek z jídla byl dokonalý, udělejte si vlastní domácí marmeládu v keto stylu dle našeho dalšího receptu.
- Ingredience:
- Těsto:
Mascarpone | 250 g |
MyKETO Proteinový koktejl jahoda-vanilka | 1 porce |
Vejce | 5 ks |
Xantan guma (nemusí být) | 1/2 lžičky |
Sůl | špetka |
Vanilka | dle chuti |
- Postup:
- Z bílků ušlehejte sníh. Žloutky smíchejte s mascarpone, přidejte sůl, vanilku a xantan gumu.
- Opatrně zamíchejte ke žloutkové směsi ušlehaný sníh.
- Na přepuštěném másle usmažte lívance. Podávejte s jahodovou marmeládou a šlehačkou nebo s mascarpone.
Přejeme dobrou chuť!