Low Carb a keto nepečený cheesecake
- od 3. fáze
- 30 minut
- 12 porcí
- jednoduché
Pojďte si pochutnat na osvěžujícím a chuťově výborném low carb dezertu. Máme pro vás tip na nízkosacharidový cheesecake, který si můžete bez obav dopřát při keto dietě i po ní. Přejeme dobrou chuť!
- Ingredience:
- Na krém:
Krémový sýr | 250 g |
Mascarpone | 250 g |
Smetana ke šlehání min. 33% | 250 ml |
Náhradní sladidlo, např. Erytrytol | 50 g |
Vanilkový lusk |
- Na korpus:
LC sušenky - cookies | 200 g |
Máslo | 100 g |
Na ozdobu Proteinové kakao a jahody |
- Postup:
- LC sušenky rozmixujeme na prášek a smícháme s rozpuštěným máslem. Vypracujeme těsto, které namačkáme na dno dortové formy.
- Vyšleháme smetanu, smícháme se sýrem, mascarpone, sladidlem a vanilkovým luskem.
- Přendáme do dortové formy a dáme chladit do lednice alespoň na tři hodiny.
- Ozdobíme Proteinovým kakaem a čestými jahodami.