Low carb keto hovězí plátek s dušenými fazolkami a slaninou
- Od 3. fáze
- 20 min
- 1 porce
- Střední obtížnost
- Ingredience:
Zelené fazolky (čerstvé nebo mražené) 200 g |
Plátek libového hovězí masa (ideálně svíčková) 200 g |
Slanina 2 plátky |
Lžíce sádla |
Sůl, pepř |
- Postup:
- Slaninu pokrájíme, vložíme na pánev a lehce osmahneme, přidáme zelené fazolky, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
- Na pánev s rozehřátým sádlem vložíme plátek masa (aby bylo křehké, min. 2 hod ho necháme ležet předem při pokojové teplotě) a podle chuti restujeme z obou stran 2 – 5 minut.
- Sundáme z pánve, přiklopíme a necháme v teple dojít. Kořeníme dle chuti.