Recept na low carb plněný paprikový lusk
- Od 2. fáze
- Restování: 5-10 minut
- Pečení: 30 minut
- Celkový čas: 40 minut
- 1 porce
- Velmi snadné
Jednoduchý recept české kuchyně v low carb verzi pro všechny keto nadšence. Na plněný paprikový lusk se hodí více červená paprika kvůli své sladší chuti, se zelenou nebo oranžovou paprikou ale určitě nic nezkazíte. A kdo si vypěstoval vlastní papriku, tomu bude chutnat nejvíce!
TIP: Hotové paprikové lusky posypeme parmazánem.
- Ingredience
Malá cibule | 1 ks |
Stroužek česneku |
1 ks |
Větší rajče | 1 ks |
Paprika | 1 ks |
MyKETO těstoviny s boloňskou omáčkou | 1 ks |
Lžíce olivového oleje | 1PL |
Strouhaný parmezán | 1 PL |
- Postup:
- Na oleji orestujeme cibuli a česnek, přidáme na kostičky nakrájené rajče a ještě cca 5-10 minut restujeme.
- Mezitím si připravíme Těstoviny s boloňskou omáčkou podle návodu, smícháme je s orestovanou směsí, přidáme chilli a bazalku, sůl a pepř a dáme do vydlabané, rozpůlené papriky.
- Zakápneme olivovým olejem a vložíme do vyhřáté trouby na 180 °C na cca 30 minut.