Recept na pudingový dezert se šlehačkou a jahodami bez cukru
- Od 3. fáze
- Příprava: 8 minut
- Celkový čas: 12 minut
- 2 porce
- Velmi snadné
Také milujete puding se šlehačkou? Vychutnejte si ho bez výčitek! Máme pro vás rychlo-recept na vynikající dezert se šlehačkou a jahodami, doplněný o lístečky máty, která je pověstnou „třešničkou na dortu“.
TIP: Milovníci čokolády mohou vyzkoušet kakaový puding se šlehačkou, místo jahod se budou skvěle hodit maliny!
- Ingredience
MyKETO puding bílá čokoláda | 2 ks |
Šlehačka 33% |
150 ml |
Čerstvé jahody | |
Lístky máty nasekané nadrobno |
- Ingredience k podávání
Rozpuštěné máslo |
Erythritol rozemletý na moučku |
Tučný tvaroh nebo zakysaná smetana nebo strouhaný tvaroh |
- Postup:
- Puding připravte podle návodu, ale ve studené vodě, šlehačku ušlehejte dotuha, jahody nakrájejte na malé kousky nebo na plátky.
- Do skleniček dejte vrstvu pudingu, vrstvu ušlehané šlehačky, přidejte nakrájené jahody a dozdobte nasekanými lístky máty.
- Můžete nechat chvilku vychladit v lednici nebo ihned podávat.