Low carb keto vepřová panenka s pepřovou omáčkou a fazolkami
- Od 4. fáze
- 30 min
- 2 porce
- jednoduché
- Ingredience:
vepřová panenka | 400 g |
zelené fazolky | 400 g |
slanina | 10 dkg |
smetana na vaření | 80 ml |
sůl | špetka |
pepř | špetka |
pepř nakládaný | 2 lžíce |
olej | dle potřeby |
- Postup:
- Vepřovou panenku nakrájíme na silnější plátky (špalky), které osolíme a opepříme.
- Na rozpélené pánvi na trošce oleje opečeme z obou stran. Délku si upravíme podle toho, jak máme rádi panenku propečenou.
- Když je panenka hotová, do výpeku přilijeme smetanu a přidáme nakládaný pepř. Chvilku prohřejeme a omáčka je hotová.
- Na druhé pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu a poté přidáme zelené fazolky. Fazolky volíme buď čerstvé nebo mražené.
- Chvíli restujeme, osolíme a můžeme podávat.
Přejeme dobrou chuť!