Low carb keto vepřová panenka s pepřovou omáčkou a fazolkami

 
 
  • Ingredience: 
vepřová panenka                               400 g
zelené fazolky    400 g
slanina 10 dkg
smetana na vaření  80 ml
sůl špetka
pepř špetka
pepř nakládaný  2 lžíce
olej dle potřeby

 

 

 
  • Postup: 
  1. Vepřovou panenku nakrájíme na silnější plátky (špalky), které osolíme a opepříme.
  2. Na rozpélené pánvi na trošce oleje opečeme z obou stran. Délku si upravíme podle toho, jak máme rádi panenku propečenou.
  3. Když je panenka hotová, do výpeku přilijeme smetanu a přidáme nakládaný pepř. Chvilku prohřejeme a omáčka je hotová.
  4. Na druhé pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu a poté přidáme zelené fazolky. Fazolky volíme buď čerstvé nebo mražené.
  5. Chvíli restujeme, osolíme a můžeme podávat.

Přejeme dobrou chuť!