Low carb keto zapečená kedlubna
- Od 3. fáze
- 45 minut
- 2 porce
- jednoduché
Máme pro vás tip na oběd či večeři v keto stylu. Připravte si zapečenou kedlubnu se sýrem a kuřecím masem. Pochutnáte si!
- Ingredience:
Kedlubna | 2 velké ks |
Kuřecí prso | 1 ks |
Česnek | 2 stroužky |
Smetana 33% | 1 ks |
Sůl, pepř | špetka |
Bylinky | dle chuti |
Sýr na posypání (Eidam 45%) | |
Olej nebo Ghí máslo |
- Postup:
- Kedlubnu nakrájíme na kostičky, chvilku povaříme a pak přecedíme.
- Na trošce oleje do zlatova orestujeme na nudličky nakrájená kuřecí prsa.
- V pekáčku smícháme kedlubnu, maso, bylinky, koření, prolisovaný česnek, zalijeme smetanou, posypeme sýrem a dáme péct na 180°C na cca 30 minut dozlatova.