MyKETO low carb bramboráky a tzatziki

 
 

Naše skvělé vysokoproteinové bramboráčky určitě znáte! Připravit si je můžete na mnoho způsobů, chutnat vám ale budou i samotné. Dnes jsme si pro vás připravili velmi chutný recept na bramboráčky se slaninkou a s tzatziki. Ochutnejte ještě dnes! 

  • Ingredience: 
  • Bramboráky:
MyKETO Proteinové bramboráčky 2 porce
Slanina 20 dkg
Jarní cibulka  

 

  • Tzatziki: 
Jogurt řeckého typu nebo zakysaná smetana 250 g
Na jemno nastrouhaná salátová okurka 1/2
Prolisovaný česnek  2 stroužky
Drobně nasekaná pažitka Dle chuti
Sůl a pepř Dle chuti

 

  • Postup: 
  1. Anglickou slaninu nakrájíme na drobnější kostičky, jarní cubulku na kolečka a smícháme s předem připravenou směsí na MyKETo proteinové bramboráky (návod na krabičce - pouze smícháte s vodou).
  2. Bramboráky smažíme na trošce kvalitního oleje.
  3. Všechny igredience na tzatziki smícháme a necháme alespoň hodinku uležet v lednici (okurku předem vymačkejte).

TIP:  Vymačkanou šťávu z okurky použijte na přípravu lahodné domácí okurkové limonády.