MyKETO low carb bramboráky a tzatziki
- Od 2. fáze
- 30 min
- 2 porce
- jednoduché
- MyKETO tým
Naše skvělé vysokoproteinové bramboráčky určitě znáte! Připravit si je můžete na mnoho způsobů, chutnat vám ale budou i samotné. Dnes jsme si pro vás připravili velmi chutný recept na bramboráčky se slaninkou a s tzatziki. Ochutnejte ještě dnes!
- Ingredience:
- Bramboráky:
MyKETO Proteinové bramboráčky | 2 porce |
Slanina | 20 dkg |
Jarní cibulka |
- Tzatziki:
Jogurt řeckého typu nebo zakysaná smetana | 250 g |
Na jemno nastrouhaná salátová okurka | 1/2 |
Prolisovaný česnek | 2 stroužky |
Drobně nasekaná pažitka | Dle chuti |
Sůl a pepř | Dle chuti |
- Postup:
- Anglickou slaninu nakrájíme na drobnější kostičky, jarní cubulku na kolečka a smícháme s předem připravenou směsí na MyKETo proteinové bramboráky (návod na krabičce - pouze smícháte s vodou).
- Bramboráky smažíme na trošce kvalitního oleje.
- Všechny igredience na tzatziki smícháme a necháme alespoň hodinku uležet v lednici (okurku předem vymačkejte).
TIP: Vymačkanou šťávu z okurky použijte na přípravu lahodné domácí okurkové limonády.