MyKETO low carb kuřecí wrap

 
 
 
 

Máme pro vás recept na skutečnou dobrotu, proteinový MyKETO wrap, neuvěřitelně si pochutnáte!

  • Ingredience: 
MyKETO proteinová omeleta sýrová/zeleninová/žampionová (my jsme použili žampionovou) 1 porce
Pečené nebo dušené kuřecí maso, nakrájené na kousky  hrst 
Plátkový sýr/lze použít i strouhaný sýr nebo sýr s modrou plísní 4 plátky či úměrné množství
Jarní cibulka 2 ks 
Rukola dle chuti
Červená čekanka, salát little gem apod.  dle chuti 
Cherry rajčátka nakrájená na plátky 4 - 6 ks 
Chilli papričky  dle chuti

 

  • DIP: 
Majonéza 1/2 PL
Zakysaná smetana  1/2 PL
Kečup bez cukru (nebo rajčatový protlak) 1 ČL 
Růžová himalájská sůl a čerstvě mletý pepř dle chuti
Sušený česnek dle chuti

 

  • Postup: 
  1. Podle návodu na obalu si připravíme těsto na proteinovou omeletu MyKETO, které necháme cca 3 - 5 minut odstát.
  2. Mezitím si nakrájíme všechny suroviny na malé kousky nebo plátky a připravíme si dip. Všechny ingredience na dip smícháme do hladké omáčky. 
  3. Na menší pánev dáme malé množství olivového oleje nebo přepuštěného másla. Směs na omeletu rozdělíme na 2 poloviny. Omelety potřebujeme mít tenké. Podle návodu osmažíme omeletu z obou stran. Přendáme na talíř a na ještě horkou omeletu dáme plátkový nebo strouhaný sýr, který se teplem mírně rozteče, předem připravené kuřecí maso a zeleninu. Na zeleninu přidáme dip, cca ½ polévkové lžíce na každý wrap.
  4. Nakonec vše zarolujeme do wrapu.  Stejný postup opakujeme u druhé omelety. 
  5. Ozdobíme zeleninou a podáváme. 

Přejeme dobrou chuť! 

TIP: místo kuřecího masa můžete příště zkusit trhané hovězí maso nebo uzené restované tofu nakrájené na tenké plátky.