Parmazánové keto chipsy low carb
- Od 3. fáze
- 20 min
- 2 porce
- jednoduché
- Veronika Poskočilová, certifikovaný poradce pro hubnutí, Praha 4.
Výborné pohoštění pro vaše hosty, které skvěle pohlídá hmotnost, ve stylu low carb. Vyzkoušejte výborné sýrové krekry! Vhodné již od 3. fáze keto diety.
- Ingredience:
Parmazán | 100 g |
Sušený rozmarýn (nemusí být) |
špetka |
Sušený česnek | špetka |
Uzená paprika | špetka |
- Postup:
- Troubu rozehřejeme na 210 °C
- Parmazán nakrájíme na stejně velké plátky, silné cca 0,5 cm, přemístíme na plech vyložený pečícím papírem (plátky dáváme dál od sebe, parmazán se rozteče), posypeme sušenými bylinkami, sušeným česnekem nebo uzenou paprikou, případně můžete použít jiné koření dle chuti.
- Plech vložíme do trouby a pečeme cca 10 – 12 minut, dokud nejsou parmazánové chipsy lehce zlatavé.
- Přendáme do misky a můžeme ihned podávat. Chuťově se skvěle hodí k MyKETO sušenému masu - nezapomeňte vyzkoušet!
- Přejeme dobrou chuť!