Domů Recepty Velikonoční košíčky MyKETO

Velikonoční košíčky MyKETO

Průměr: 5 (4 hlasy/ů)
40 min
2 porce
jednoduché

Veronika Poskočilová, výživová poradkyně, Výživový institut, Praha 4.

Inspirujte se naším videoreceptem a připravte si čokoládovou velikonoční dobrotu plněnou lahodným MyKETO proteinovým pudingem bílá čokoláda

Ingredience: 
MyKETO proteinový puding bílá čokoláda 2 porce
Min. 75% čokoláda  1/2 tabulky 
Smetana na šlehání (příp. ghí máslo nebo kokosové máslo)  dle potřeby
Kvalitní kakao/skořice/kakaové boby dle chuti

 

 

 

 

Postup: 

Ve vodní lázni rozehřejeme na kostičky nalámanou čokoládu, přidáme trochu smetany na šlehání, příp. ghí nebo kokosového másla a důkladně rozmícháme. 
 

Připravíme si velikonoční formičky a rovnoměrně rozetřeme rozpuštěnou čokoládou, dáme ztuhnout do lednice min. na tři hodiny, můžeme nechat v lednici přes noc. 
 

Vyndáme z lednice, ztuhlou čokoládu opatrně vyjmeme z formiček a naplníme připraveným proteinovým pudingem MyKETO dle návodu na obale. 

Posypeme kakaem či skořicí dle naší chuti a podáváme.