Velikonoční košíčky MyKETO

 
Velikonoční košíčky MyKETO v low carb stylu_1
 
 

Velikonoční košíčky MyKETO

  • Ingredience: 
MyKETO proteinový puding bílá čokoláda 2 porce
Min. 75% čokoláda  1/2 tabulky 
Smetana na šlehání (příp. ghí máslo nebo kokosové máslo) dle potřeby
Kvalitní kakao/skořice/kakaové boby dle chuti
  • Postup: 
  1. Ve vodní lázni rozehřejeme na kostičky nalámanou čokoládu, přidáme trochu smetany na šlehání, příp. ghí nebo kokosového másla a důkladně rozmícháme. 
  2. Připravíme si velikonoční formičky a rovnoměrně rozetřeme rozpuštěnou čokoládou, dáme ztuhnout do lednice min. na tři hodiny, můžeme nechat v lednici přes noc. 
  3. Vyndáme z lednice, ztuhlou čokoládu opatrně vyjmeme z formiček a naplníme připraveným proteinovým pudingem MyKETO dle návodu na obale. 
  4. Posypeme kakaem či skořicí dle naší chuti a podáváme.